Drupal 7

I want to use the feature plugin to export our CBR system. On the feature site, under the "Components - Content types" I don't see our CBR Model, I currently see only the examples, "Article" and "Basic page", is this okay, or should I see there the CBR model?

Thanks in advance

Taggings:

Drupal 7 - Export of Case structure and instances

I have a problem with the export, actually with the feature function. I want to export our group case structure and instances, but the problem is under the content type there isn't the CBR case listed, is this an issue or exist another way to export the cases? Thanks in advance Cheers, Markus

Taggings:

Add modules on Drupal

I have a problem concerning adding new modules on Drupal. I am using Drupal 7 and the button "Add new module" is nowhere to be found. When I try to go to "/admin/modules/install", it tells me that I don't have permission to access this page. Did someone encounter the same problem?

First trial was to analyse the function answers_init, where
drupal_goto('node/' . $node->answers_related_question->value()->nid, array('fragment' => 'node-' . $node->nid->value(), 'alias' => TRUE));
is called to change the URL for viewing the answer together with the question.

Instead of a simple node structure the whole entity is passed via arg(1). And thus I do not need the entity_metadata_wrapper to extract data.

function answers_init() {
if (arg(0) == 'node' && is_numeric(arg(1)) && arg(2) == '') {
$node = node_load(arg(1));
if ($node != '' && $node->type == 'answers_answer') {
if(!isset($node->answers_related_question))
$node = entity_metadata_wrapper('node', $node);
//if ($node->type->value() == 'answers_answer') {
drupal_goto('node/' . $node->answers_related_question['und'][0]['target_id'], array('fragment' => 'node-' . $node->nid, 'alias' => TRUE));
//drupal_goto('node/' . $node->answers_related_question->value()->nid, array('fragment' => 'node-' . $node->nid->value(), 'alias' => TRUE));
//}
}
}
}

Drupal miracle

On two sites the new answers module is deployed. More or less on both sites the same set of modules is active. On one site if we want to view an answer an error is shown that the related question cannot be loaded by the EntityStructureWrapper: Unknown data property answers_related_question. On the other site this errors does not occur.

Why are the existing questions are not shown?

In the migrated TechScreen the new answer module is used to manage problems and solutions

Taggings:

Create a new content node

When you create a new content node (e.g. project), then you can extract this content node with features.

You cannot create code for a certain content node with features

You have used the pre-defined CBR Case and added fields.

CBR Computed Fields do not store any value in DB

I wanted to compute some fields depending on other fields but the CBR Computed Field does not store any value in the database. When computing the same value with the standard Computed Field, the values are all calculated correctly and stored in the DB.

Missing module

I assume that you have not installed the "Computed Field" module?

Subscribe to Drupal 7